Khamis, 8 Jun 2017

SAHABAT SEJATI


SAHABAT SELAMANYA 



Assalamualaikum semua... salam ramadhan,,,, dah sampai fasa pengampunan bagi ramadhan kali ini .. subhanallah.. cepat sangat masa berlalu..
Syukur alhamdulillah semoga Allah memberi peluang untuk kita teruskan beribadah dalam redha dan keberkatan dari Allah SWT... AAAminnnn... 

Ha... inilah sahabat yang hubungannya tersangat akrab dan saling membantu satu sama lain jika berlaku musibah dan gelak bersama sesama dapat nikmat Allah.. 
walaupun antara kami ade berbeza umur, tetapi kami seperti adik beradik yang cukup akrab..

hampir 10 tahun hubungan persahabatan kami.. dalam ni semua ade kecuali sahabat kami jauh sikit  kat taiping nuhhhhh.... agak sukar untuk kami berjumpa tetapi kami ade group wassup alhamdulillah...

Syukurlah diberikan sahabat yang tak pernah rasa dengki antara satu sama lain jika antara kami mendapat rezeki yang lebih dalam semua aspek malah kami terus memberi semangat galakan dan doa untuk kejayaan masing2... 

kami jarang jumpa.. tapi kalau jumpa memang tak puas sehari.. aduhai.. tak sabar trip kami nak ke penang sebab inshaaAllah masa ni la kami nk reunion sambil bertandang ke perkahwinan my bff kami nur halimahtunsaadiah.. ini lah sorang yang tinggal.. moga perancangan nya dan perancangan kami selari dengan perancangan Allah buat kami.. aaaminn..

oklah.. doakan persahabatan kami gar diberkati dan diredhai hingga ke syrga Allah.. aaaminn

"Sebaik2 sahabat di sisi ALLAH adalah mereka yang terbaik terhadap temannya "
_HR AL-HAKIM_
 
SAHABAT KERANA ALLAH SWT

Tiada ulasan:

Catat Komen